Aanmelden als vrijwilliger

Geschreven door Jules Verschure

maandag, 1 januari 2015

U bent geïnteresseerd om binnen Volleybalvereniging WSV als nieuwe vrijwilliger actief te worden. U kunt daarvoor een interesseformulier downloaden van de website of als email opsturen naar………….. Ook kunt u er voor kiezen het ingevulde interesseformulier naar ons sturen per post: (postbus …., …. .., Warnsveld)

1. Het interesseformulier wordt doorgegeven aan de betreffende commissie waaronder uw vrijwilligerswerk valt.

2. Er volgt een intake gesprek met 2 leden van de betreffende commissie en 1 bestuurslid: als in dit gesprek al duidelijk wordt dat er geen mogelijkheden zijn, wordt dit meteen aan u medegedeeld. Als er wel mogelijkheden zijn voor vrijwilligerswerk ontvangt u binnen 1 week na het gesprek een bevestigingsbrief, waarbij als nodig een contract zit bijgevoegd. (Dit geldt vooral voor trainers)

3. De betreffende commissie neemt contact met u op om u vrijwilligerswerk te gaan indelen.

4. Na 2 maanden vindt er een beoordelingsgesprek plaats met 2 commissieleden en 1 bestuurslid. Tijdens dit overleg wordt geëvalueerd hoe de samenwerking bevalt. De betreffende commissie neemt contact met u op om dit af te spreken.

5. 1x per jaar, geprobeerd wordt in de maand mei wordt er een jaarlijkse evaluatiemoment gehouden. Dit kan groepsgewijs gebeuren maar ook 1 op 1. Hierin neemt de betreffende commissie het voortouw.

Banner sponsoren

websus - Websitebouw, webwinkels en websupport condigne - grote doelen bereik je samen lydia lingerie Advies  Zutphen - lingerie van A tot H cup sportcomplex De Kei in Warnsveld Optisport Warnsveld B.V sporthal sportzaal horeca fitness leo groote instituut - grote doelen bereik je samen HOUX Jouwsportzaak Nieuwstad 17    7201 NK Zutphen BB Optiek Zien & Horen | WARNSVELD (bij Zutphen) | Uw opticien voor brillen en lenzen Gronus - Met hulp van Gronus, houdt u de regie in eigen handen Slooten van den Boogaart / Eén goede reden om te switchen van accountant? Wij geven u er  zeven!

Teamkleding sponsoren

Transitium loopbaanbegeleiding & outplacement voor politiek bestuurders en senior managers - transitiumgroep.nl

Algemene informatie

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar. De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Lees meer...

Nevobo Nieuws

Geen feed gevonden

WSV Tweets