Wilt U ook sponsor van WSV worden?

 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Volleybalvereniging WSV is tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. In 2000 is besloten om zelfstandige volleybalvereniging door te gaan verder te gaan.

Inmiddels telt volleybalvereniging WSV ongeveer 300 leden, waarvan ruim de helft jeugd is. Al deze leden spelen met veel plezier hun spel op eigen niveau. Daarbij onderscheiden we binnen de vereniging de volgende niveau’s:

 

Mini's. De jongste volleyballertjes in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. De allerjongsten beginnen met circulatievolleybal. Er is een onderverdeling in verschillende klassen, afhankelijk van de spelervaring.

 

Junioren. Jeugdvolleybal in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. De groep jeugd die, als zij dat wensen, op hoog niveau spelen.

 

Senioren. Voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn 5 damesteams en 4 herenteams die alle op hun eigen niveau competitie spelen zo speelt H1 bv promotieklasse en Dames 1 zelfs regiodivisie.

 

Recreanten. WSV kent zowel een heren als een dames recreantengroep.

 

 

WSV, bovenal vereniging!!

 

Als je denkt dat WSV alleen volleybal speelt, heb je het mis. De vereniging scoort hoog als het om verenigingsactiviteiten gaat. Wat te denken van een eigen jeugdkamp, diverse toernooien en de jaarlijkse vrijwilligersavond. Dit gaat allemaal niet vanzelf. Zoals bij elke vereniging moet het nodige georganiseerd worden.

 

Sponsoring

 

Uiteraard kan een vereniging als WSV niet alleen mar bestaan de ruim aanwezige vrijwilligers. Om alle goede dingen te kunnen blijven doen is er geld nodig. U als sponsor kunt daar een steentje aan bijdragen door bijvoorbeeld een team of een activiteit te sponsoren. Ook is het mogelijk verenigingssponsor te worden. Kijk hier voor de sponsorpakketten. Wij zijn uiteraard van harte bereid u voor te lichten over de mogelijkheden. Indien u net zo enthousiast over WSV bent als wijzelf maken wij graag een op uw bedrijf afgestemd voorstel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of u aanmelden als sponsor, neem dan contact op met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel.: 06-53340922) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel.:  06-12422708).

Banner sponsoren

websus - Websitebouw, webwinkels en websupport leo groote instituut - grote doelen bereik je samen lydia lingerie Advies  Zutphen - lingerie van A tot H cup Gronus - Met hulp van Gronus, houdt u de regie in eigen handen condigne - grote doelen bereik je samen BB Optiek Zien & Horen | WARNSVELD (bij Zutphen) | Uw opticien voor brillen en lenzen Webshop - John & Nina Mode Glasvezel Alles-in-1 : supervoordelig pakket! | Telfort Span Accountants / Belastingadviseurs Ruurlo - accountant en belastingadviseur HOUX Jouwsportzaak Nieuwstad 17    7201 NK Zutphen sportcomplex De Kei in Warnsveld Optisport Warnsveld B.V sporthal sportzaal horeca fitness

Teamkleding sponsoren

Transitium loopbaanbegeleiding & outplacement voor politiek bestuurders en senior managers - transitiumgroep.nl Dijkoraad, raadgevers in techniek.

Boom van 100

01_bloembinderij_Myosotis.jpg 02_boekerij_banner.gif 03_Haafkes_Veldwachter-small.png 04_thoma_logo small.jpg

Algemene informatie

Volleybalvereniging WSV was tot 1 januari 2000 onderdeel van de voormalige Warnsveldse omni-vereniging WSV. Toen is besloten om zelfstandig verder te gaan.

De vereniging telt inmiddels ruim 300 leden. Leuk is dat het aantal mini- en jeugdleden de laatste jaren steeds toeneemt. De helft van de leden is jonger dan 16 jaar. De vereniging beschikt dus over een goede basis: de jeugd! WSV biedt voor iedereen mogelijkheden. Onze jongste leden zijn ongeveer 7 jaar, terwijl we eveneens leden kennen die de 60 al gepasseerd zijn.


Lees meer...

Nevobo Nieuws

Geen feed gevonden

WSV Tweets