Engeltherm nieuwe hoofdsponsor WSV Volleybal

We hebben groot nieuws en we zijn trots om dat ook middels deze nieuwsbrief met jullie te kunnen delen: we hebben een nieuwe hoofdsponsor!

Nieuwe hoofdsponsor voor WSV Volleybal

Het bestuur van WSV Volleybal is er in geslaagd voor de komende vier jaar een nieuwe hoofdsponsor aan te trekken. Het landelijk opererende bedrijf Engeltherm wil graag zijn naam verbinden aan onze vereniging in ruil voor de publiciteit die wij het bedrijf via onze kanalen kunnen meegeven. Dat verbinden van de naam mogen we trouwens ook letterlijk opvatten, want het betekent dat we als vereniging de komende jaren een nieuwe naam gaan hanteren, namelijk

ENGELTHERM WSV

Tijdens de vakantieperiode gaat het bestuur aan de slag om alle hieruit voortvloeiende zaken te organiseren. Denk daarbij aan aanpassingen aan de website, het ontwerpen en maken van banners van de sponsor voor in de Kei en natuurlijk nieuwe shirts voor alle teams, voorzien van het logo van de sponsor. We gaan er vanuit dat we aan het begin van het nieuwe seizoen bij de al eerder aangekondigde teampresentaties op 9 september deze nieuwe shirts kunnen aanbieden en dat we dan ook meteen teamfoto’s kunnen maken in de nieuwe outfit. En uiteraard gaat Jan Nijstad, directeur van onze sponsor Engeltherm zichzelf en zijn bedrijf dan ook aan ons voorstellen.

Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort, Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren). In de varkensschuur van Opa Piet werd in 1998 het kantoor van Engeltherm gebouwd. Nu, bijna 25 jaar later, is Engeltherm uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met drie vestigingen en meer dan 40 medewerkers. 25 jaar Engeltherm en daar zijn ze best trots op. Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteitssystemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning. Een expert nodig voor kantoor, woonhuis of medische praktijk? Kijk voor meer informatie op de website van Engeltherm https://www.engeltherm.nl/.