Sponsoring

Onze vereniging kan niet bestaan zonder sponsoring en onze sponsors hebben ook voordeel bij ons. Het toont de sportieve en maatschappelijke betrokkenheid en draagt bij aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Gelukkig hebben we al veel bedrijven die ons steunen, wat op deze pagina en op de gehele website goed zichtbaar is. Desondanks kunnen we altijd de steun van meer sponsoren gebruiken!

Bij WSV Volleybal zijn daarvoor verschillende mogelijkheden, zoals met een banner, die we altijd op onze competitiedagen in de sporthal ophangen. Of als verenigingssponsor, waarbij de bedrijfsnaam wordt gekoppeld aan onze verenigingsnaam. Op dit moment is dat Engeltherm WSV Volleybal.

Maar er zijn ook mogelijkheden om één van onze teams te sponsoren met bijvoorbeeld de bedrijfsnaam op broekjes, op tassen of op trainingspakken. En er zijn natuurlijk ook nog andere manieren waarop u een bijdrage kunt leveren. We gaan daar graag met u over in gesprek.

Als u het waardevol vindt om ons te steunen en tegelijkertijd te werken aan uw naamsbekendheid in de regio, neem dan eens contact op met onze commissie relatiebeheer en fondsenwerving. U kunt dat doen door via deze link een mail te sturen, sponsorcommissie@wsvvolleybal.nl, dan nemen we snel contact met u op.

Onze sponsoren

logo houx sport
Lutim Creatief Mediabureau, dé mediapartner van WSV