Engeltherm WSV – Nieuwsbrief 27 april 2024

De competitie zit er weer op dit seizoen, alle teams zijn weer uitgespeeld en we hebben het geheel afgesloten met een geweldig feest bij Dansschool Vieberink. Binnenkort volgt dan de nieuwe team- en zaalindeling en kunnen we de eerste stappen richting nieuw seizoen gaan zetten. En natuurlijk blijven we trainen, eerst nog in de zaal, maar straks kan dat ook weer op de beachvelden.

Extra ALV: unaniem doorgaan met de kantine

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering op 19 april heeft het bestuur de leden verder geïnformeerd over het voornemen om het beheer van de kantine van Sporthal de Kei over te nemen. De bij de uitnodiging rondgestuurde startnotitie maakte al veel duidelijk, maar toch waren er nog wel veel vragen. De meeste vragen waren goed te beantwoorden, maar op sommige vragen moest het bestuur deze antwoorden nog schuldig blijven, omdat eerst nader onderzoek gedaan moet worden. Desondanks werd aan het einde van de bijeenkomst unaniem voor het voorstel gestemd. We staan nu nog maar aan het begin, maar de ambitie is groot, want het streven blijft (voorlopig) om per 1 september 2024, bij de start van het nieuwe seizoen,  de kantine in eigen beheer te openen.

De eerste stappen die nu gezet gaan worden zijn:

Stap 1: Volgende gesprekken met Optisport en de gemeente Zutphen.

Stap 2: Spreken met alle potentiële vrijwilligers en werkgroepen samenstellen. De resultaten van de gehouden enquête waren wat dat betreft zeer bemoedigend, veel vrijwilligers hebben zich al aangeboden.

Stap 3: Informeren naar de kantine-organisatie bij andere verenigingen (KVZ, FC Zutphen en andere).

Stap 4: Uitwerking van een compleet plan, inclusief alle organisatorische en financiële consequenties voor de verenigingen en de leden, een investeringsbegroting en een liquiditeitsbegroting over meerdere jaren.

Uiteraard blijven we de leden continu op de hoogte houden van de vorderingen, zowel met deze nieuwsbrief als via de social media.

Zutphen on the Beach KUUBZANDACTIE

Ook dit jaar gaan we het ‘s Gravenhof weer omtoveren tot een beachsportparadijs! Maar we hebben jouw hulp nodig om dit te realiseren, zonder jouw steun gaat het ons niet lukken. Daarom introduceren we de ‘Sponsor een Kuub Zand’ actie, waarmee je ons kunt helpen met het realiseren van Zutphen on the Beach.

Hoe werkt het? Simpel, via onze website kun je een kuub zand sponsoren voor Zutphen on the Beach. Voor slechts € 15,- is een Kuub zand van jou. Maar dat is niet alles! Voor € 7,50 kun je een halve Kuub zand sponsoren, en voor € 60 krijg je een Team Kuub, dit is inclusief een uur sporten op het ‘s Gravenhof, vol = vol, en daarnaast een teamfoto op onze website. Bij alle bijdragen krijg je natuurlijk ook onze eeuwige dankbaarheid.

Waarom zou je meedoen? Door een Kuub zand te sponsoren, help je niet alleen bij het realiseren van het event, maar je krijgt ook de kans om je betrokkenheid te tonen. Of je nu een individu bent die onze gemeenschap wil ondersteunen, of een bedrijf dat graag zichtbaarheid wil tijdens dit geweldige evenement, jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Laten we samen werken aan het creëren van iets speciaals voor Zutphen! Ga naar onze website: https://www.zutphenonthebeach.nl/kuub-zand-actie/https://www.zutphenonthebeach.nl/kuub-zand-actie/ en sponsor vandaag nog een kuub zand. Bedankt voor je steun!

Met vriendelijke groet, Team Zutphen on the Beach

Ballenkinderen gezocht

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei is er bij Zutphen on the Beach een ronde van de nationale tour van Queen & King of the Court. Hiervoor zijn we nog opzoek naar ballenkinderen. De wedstrijden zullen op deze dagen tussen 9:00 uur en 18:00 uur gespeeld worden. Je kan je aanmelden voor een hele dag of een dagdeel (ochtend of middag). Ben jij 9 jaar of ouder en lijkt het jou dit leuk? Meld je dan aan bij Kim Brandes via cmv@wsvvolleybal.nl.

Barbecue bij WSV King of the Beach 2024

Op zondag 19 Mei gaat de 1e editie van het WSV King of the Beach evenement plaatsvinden. Aansluitend (rond half 6) is er een BBQ op het ‘s Gravenhof. Voor deelnemers maar ook voor supporters! Wil je daarbij zijn dan kan je je opgeven via de volgende link:

https://www.wsvvolleybal.nl/aanmeldpagina-bbq-wsv-king-of-the-beach-2024/. Dus deelnemers check je e-mail! En vertel het ook aan je supporters.

Groetjes van de organisatie KotB

Stratenvolleybaltoernooi 2024

Het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi is er ook dit jaar weer in Zutphen en Warnsveld. Dit toernooi is bedoeld voor straat- en buurtteams, die samen een gezellige en sportieve dag willen beleven. Het wordt dit jaar georganiseerd op zondag 2 juni op sportpark ’t Meijerink. Inschrijven kan als je een team hebt met 6 tot 9 teamleden die minimaal 16 jaar oud zijn. Eén van de teamleden is contactpersoon en die regelt ook de betaling van het inschrijfgeld (slechts € 15). Je schrijft je in met de naam van de straat die je vertegenwoordigd. Let op: we hebben natuurlijk niet onbeperkt ruimte, dus schrijf je snel in via https://www.wsvvolleybal.nl/aanmeldformulier-stratenvolleybaltoernooi-2024/.

Kleur mee met WSV!

Aan het begin van het volgende seizoen staan de tuinen van veel WSV’ers vol met kleur, want de actie ‘KLEUR MEE MET WSV’ was een groot succes. De Dahlia-knollen vlogen de deur uit en waren om 13.00 uur schoon op, uitverkocht! Met dank aan onze Actiecommissie en werk- en zorgboerderij Cortenoever hebben we weer een mooi bedrag voor onze vereniging opgehaald. En het plezier is dubbel, want de kleuren komen nog!

Nog meer nieuwe kampioenen!

In de vorige nieuwsbrief hebben we al hulde gebracht aan een viertal kampioensteams, N4.1, MC1, JB1 en XR2! Op de laatste wedstrijddag is ook MC2 nog kampioen geworden. Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, hulde!

Clublied WSV Volleybal (1e versie)

Tijdens het eindfeest van WSV bij Vieberink werd de eerste versie van ons clublied voorgedragen en meegezongen. De activiteitencommissie heeft erg zijn best gedaan om een fantastische tekst samen te stellen waar alles in zit. Het is daarmee een redelijk complex clublied geworden wat we jullie niet willen onthouden. Misschien nog wel een idee om een wat simpeler versie te maken die ook gemakkelijker op de tribunes meegezongen kunnen worden!

Bij WSV kan alles (op de melodie van ‘Hier mag alles’, Donnie en Marco Schuitmaker)

Het is vroeg in de ochtend, heb zin in de dag.

Ik maak me klaar voor de strijd op het veld

Ik pak m’n tas en ga ervoor

‘K voel me het best als ik in de Kei scoor

Ik ken niets mooiers dan mijn club

Ik kan niet wachten tot ik daar ben

Het winnende punt, maar duik nog even door

Jij zorgt er altijd voor dat ik thuis scoor

Refrein: Bij WSV kan alles, want niks dat moet

In het veld doet iedereen het supergoed

Passen hier, set upje daar

Nergens anders voel ik me zo thuis

Het maakt niet uit hoe goed je bent

We verslaan iedereen van meid tot vent

Waar je iedereen kent en bij hoort

Er is nergens anders waar ik thuis scoorrrrr

Bij WSV kan alles, want niks dat moet

Bij 17 graden een korte broek

De Kei of de Beach het maakt niet uit

Nergens anders voel ik mij zo thuis

Blokken, passen, spelen, iedere bal scoort (ball in)

En ook de 25 op ons telbord

Eens worden over deze bal dat lukt niet

Want zeg nou zelf die scheids zag hem niet

Shout-out naar de specials, recreanten en de cmv

Met de bal in je hand, prikbal denk tactisch

Damesteams, herenteams en ook de jeugd

Hier is het toegestaan om voor iedereen te klappen

Refrein

Ey ey ey

Ben ik kwijt kan je me in de Kei zoeken

Shit is going down als we de bal hoeken

’T is een unicum als je voor zessen thuis bent

Want bij WSV is het altijd feest in de tent

Refrein

Agenda

28 april                 Sportspeeltuin

12 mei                  Sportspeeltuin

19 mei                 Engeltherm WSV King of the Beach met barbecue

17 t/m 26 mei  Zutphen on the Beach 2024

25 en 26 mei    Queen & King of the Court Eredivisie toernooi bij Zutphen on the Beach

14 juni                 Algemene Ledenvergadering van Engeltherm WSV Volleybal

28 t/m 30 juni  Jeugdkamp WSV