Engeltherm WSV – Nieuwsbrief 27 september 2022

Binnenkort hebben we weer onze eerste eigen thuisdag met heel veel competitiewedstrijden van onze eigen teams. We hopen daarbij natuurlijk ook weer op veel publiek, want alle teams kunnen de aanmoedigingen goed gebruiken. Het helpt in ieder geval en het is met zoveel belangstelling nog veel gezelligger in De Kei. Om goed voorbereid te zijn nu alvast het laatste nieuws van de vereniging.

Geen teampresentaties op 14 oktober

We hebben er zo op gehoopt (en hadden er al naar toe gewerkt): de nieuwe shirts op tijd binnen om ze aan elkaar te laten zien tijdens een mooie avond met teampresentaties en andere activiteiten. Maar we hebben net als zovelen te maken met moeizame leveringen en heel lange wachttijden. Gelukkig zijn de shirts nu wel in de productie ingepland, maar de 14e oktober is zeker niet meer haalbaar. Na rijp beraad heeft het bestuur uiteindelijk besloten deze avond nogmaals uit te stellen, dus NIET op de 14e oktober. Tegelijk hebben we ons beraden op de vorm die het geheel dan moet gaan krijgen en de eerste ideeën kwamen daarbij al snel tot leven. Dat gaan we nu uitwerken, zodat we binnenkort met een nieuwe datum èn een nieuw programma kunnen komen. Houd de nieuwsbrieven dus maar in de gaten. Overigens gaat de ALV wel door op deze datum, zie verderop.

Grote Club Actie ook bij WSV

Op 24 september is de jaarlijkse Grote Club Actie weer gestart. Onze CMV- en C-leden ondersteunen de vereniging door loten te verkopen en daar doen ze net als andere jaren natuurlijk hun uiterste best voor! Alle leden van WSV Volleybal kunnen zelf ook meehelpen om deze actie tot een succes te maken door loten te kopen op de pagina van de vereniging. Je hoeft alleen maar deze QR code te scannen, de instructies volgen dan vanzelf. En … hoe meer loten, hoe meer kansen op mooie prijzen.

Geslaagde Roefeldag en Open dag Sportpark Zuidveen

WSV Volleybal heeft zowel met de Roefeldag in De Kei als de Open dag op sportpark Zuidveen (beach) meegedaan. Met dank aan onze vrijwilligers hebben we aan een heleboel kinderen en volwassenen weer kunnen laten zien hoe leuk het volleybalspel is en ze hebben dat natuurlijk ook zelf kunnen ervaren. Ook hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de sportspeeltuin extra te promoten. Weer een mooi succes bij alle activiteiten die we het komende seizoen gaan inzetten om sport en bewegen te stimuleren en uiteraard ook om mensen te verleiden onze vereniging te komen versterken.

Sponsorcontract met Houx Sport en Erima

Maandagavond 19 september heeft het bestuur van WSV Volleybal een nieuw sponsorcontract getekend met Houx Sport en Erima. In het kader van de levering van onze nieuwe wedstrijdshirts door Houx en Erima kunnen we de komende jaren ook van het assortiment van Erima gebruik maken, waarbij we in samenwerking met Houx Sport een fijne korting op de aanschaf ontvangen. Daarnaast doen beide organisaties ook nog een bijdrage in onze clubkas en natuurlijk hangen we in De Kei voor hen een aantal banners op.

Daarnaast was er op donderdag 22 september van 19:30 – 21:00 uur in de kantine van de Kei een koopavond georganiseerd door Houx Sport en WSV Volleybal. Hier kon allerlei sportkleding in onze clublijn gepast en besteld worden. De inspeelshirts, wedstrijdbroekjes, trainingspakken, hoodies en sporttassen waren niet aan te slepen, zoveel belangstelling was er. Deze avond werd op de gehele WSV-clublijn van het merk Erima 20% korting gegeven door Houx Sport. De kosten van de bedrukking met het logo van WSV, neemt de vereniging daarbij voor haar rekening. De overige bedrukking (naam, nummer etc.) is wel voor eigen rekening. Binnenkort gaan de bestellingen via Houx Sport geleverd worden en kleurt onze sporthal steeds groener!

Sportspeeltuin

De eerste proef met de Sportspeeltuin op zondag 2 oktober is helemaal voorbereid. Het belooft een mooi beweegspektakel te worden voor kinderen van drie tot zes jaar, die zich met (een van) hun ouders hebben ingeschreven. We hechten er als vereniging belang aan dat kinderen al vroeg gewend raken aan spelen en bewegen en de sportspeeltuin biedt daarvoor een breed scala aan mogelijkheden. Met de hulp van een aantal vrijwilligers wordt een deel van de sporthal omgetoverd tot een speel- en beweegparadijs, waar de jongste kinderen allerlei verschillende oefeningen kunnen doen. De inschrijving staat nog open, want er zijn nog wel enkele plaatsen en we hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst.

Week van de Scheidsrechter 1 – 9 oktober

Zonder scheids geen wedstrijd! In de jaarlijks in oktober terugkerende Week van de Scheidsrechter geven we onze scheidsrechters de waardering die ze verdienen. Dit initiatief van de NEVOBO vindt dit jaar plaats tussen 1 en 9 oktober. Ook Engeltherm WSV vindt het belangrijk dat in die week de eigen officials en de door de bond aangewezen scheidsrechters in het zonnetje worden gezet.

Het bestuur roept daarom alle teams op om voor of na jullie wedstrijd de scheidsrechter een klein aandenken te geven als blijk van waardering. Een jaarlijks bedankje in gebaar, naast natuurlijk het woordelijke bedankje ”Scheids, bedankt voor het fluiten!”. Want het zijn en blijven mensen die als vrijwilliger op de bok zitten, en die zich zeer gewaardeerd zullen voelen met jullie speciale aandacht hiervoor. Als vereniging geven wij in die week de scheidsrechters ook een klein aandenken.

Agenda

  • Algemene Leden Vergadering Op 14 oktober wordt weer een Algemene Leden Vergadering gehouden, waarin bestuur en commissies verantwoording afleggen aan de leden en waarin deze keer ook verkiezingen worden gehouden. Inmiddels hebben alle leden een uitnodiging ontvangen.
  • RABO Clubsupport actie Let op: je kunt nog op onze vereniging stemmen tot en met 27 september. Ga naar rabobank.nl/clubsupport om je stem uit brengen.
  • Nieuwe pasfoto’s digitale spelerspassen Je kunt deze tot eind september digitaal sturen naar penningmeester@wsvvolleybal.nl, als je denkt dat de huidige foto ouder dan vijf jaar is. Even checken!