Geef je nu op voor de WSV online bingo!

Eindelijk is het zover! Het eerste online evenement van WSV. Op 7 mei gaan we om 19:30 uur beginnen met de bingo. Zorg dat je op tijd klaar zit voor je computer om de nummers af te strepen en als eerste BINGO! te roepen.

Het aanmelden en bestellen gaat als volgt. Onder aan dit bericht staat een link waar je jezelf kan aanmelden voor de bingo. Voor 5 euro kun je 3 bingokaarten kopen. Iedere kaart geeft je toegang tot een bingo ronde met veel verschillende prijzen! We hebben voor ieder wat wils en hebben onze prijzen van Albert Heijn, RoZus bloemen en planten, bakkerij van Asselt en de cadeaukamer al binnen. Er volgt later zelfs nog meer!

Na het bestellen ontvang je per mail een bevestiging. De bingokaarten worden op woensdag 5 mei of donderdag 6 mei bezorgd op het aangegeven huisadres. De bingo zal gehouden worden via YouTube of Zoom. De link die jullie naar de bingo stuurt ontvangen jullie op 7 mei in jullie mailbox!

Meld je dus aan vóór 5 mei! Zo zorg je ervoor dat je de bingokaarten op tijd in huis hebt en kans maakt op mooie prijzen. Je bent dan in ieder geval aanwezig op een gezellige avond!

Meld je nu aan via deze pagina –> https://www.wsvvolleybal.nl/bestel-de-online-bingo-kaarten/