Innovatiemakelaars.nl WSV – Nieuwsbrief 25 februari 2022

Zaterdag 19 februari was weer een prachtige thuisdag voor de volleyballers van WSV. Geen corona maatregelen meer (Alleen nog een laatste keer checken bij de ingang) en een hele reeks met leuke wedstrijden van CMV tot en met senioren. En tegelijkertijd tussen twaalf en twee een fotoshoot voor de Clubfundactie, die eind maart van start gaat. Vrijwel alle jeugdleden zijn prachtig op de foto gezet (we missen er nog een paar, maar dat gaan we nog regelen) en over een tijdje gaan we dus allerlei fan artikelen met foto en logo in de Kei terugzien.

Eindelijk gaat het er dus weer een beetje zoals vanouds uitzien. We hopen dat we met de competities nog een heel eind gaan komen, maar we maken er sowieso een mooi volleybalseizoen van.

WSV doet mee: Jantje Beton

Zoals al in een eerdere nieuwsbrief en in een mail aangegeven, gaan we dit jaar naast de huis-aan-huis collecte ook weer online collecteren voor Jantje Beton.

Heb je je opgegeven voor de huis-aan-huis collecte, dan ontvang je een dezer dagen een mail. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je toch wel lopen, stuur dan even een mail naar evenementencommissie@wsvvolleybal.nl.

Ga je niet huis-aan-huis collecteren, dan kun je toch de vereniging en Jantje Beton steunen door online te collecteren! De online collecte loopt vanaf nu t/m 31 maart.

 • Er is een online collectebus aangemaakt.
 • De link voor deze bus is: https://jantjebeton.digicollect.nl/volleybalvereniging-wsv
 • Door op deze link te klikken kom je bij de collectebus. Via icoontjes kun je de bus delen en geld geven.
 • Deel deze link, voorzien van een persoonlijk berichtje, met je familie, vrienden en bekenden. Ook zij kunnen deze link weer delen.
 • Het delen kan via mail, Facebook, Whatsapp, Twitter en Instagram.

Alvast bedankt voor het delen! Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met de evenementen commissie.

Clubfund actie binnenkort van start

Samen met Albert Heijn Warnsveld heeft WSV Volleybal een unieke spaaractie opgezet. Onze samenwerking gaat de vereniging en de leden heel wat opleveren, zoals unieke producten met je eigen foto of het clublogo erop.

Wat we gaan doen:

 • We hebben op 19 februari van alle jeugdspelers een unieke spelersfoto gemaakt. Er moeten nog een paar jeugdleden op de foto, daar nemen we persoonlijk contact mee op om dat nog op tijd voor elkaar te krijgen;
 • Ieder gefotografeerd lid van WSV Volleybal ontvangt binnenkort een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan met bestellen!
 • Iedere speler krijgt daarmee toegang tot een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke WSV Volleybal-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn, zoals een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen;
 • Bij Albert Heijn Warnsveld kun je vervolgens vanaf 26 maart tot 29 mei 2022 sparen voor gratis fanartikelen. In die periode ontvang je bij iedere € 10,- boodschappen een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen en natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler;
 • naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het WSV Volleybal-logo; kortom voor ieder wat wils!
 • Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van WSV Volleybal! Je spaart dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor de club;
 • Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/WSVVolleybal met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun WSV Volleybal-fanartikelen bestellen en het met de ClubFund-punten van Albert Heijn Warnsveld afrekenen.

Sportschoenen, geef ze een tweede leven

In het asielzoekerscentrum in Zutphen staat een sportzaal waar sinds kort een nieuwe vloer is gelegd en waar met steun van het Rode Kruis een volleybal installatie is geplaatst. Ik heb er enkele malen een training gegeven en teams van WSV hebben tegen de bewoners een wedstrijd gespeeld. Met deze nieuwe vloer mag er met sportschoenen waar buiten mee gelopen is niet in de zaal gespeeld worden. Voor ons is dat allemaal wel duidelijk, echter voor de bewoners, komend uit diverse streken in de wereld is deze sportschoen de enige of ze hebben er geen. Ik ben dus voor hen op zoek naar sportschoenen waarmee je binnen kunt sporten en die je nog ergens hebt staan en er nog een beetje fatsoenlijk uit zien.

Vanaf maat 34 tot maat 46 zoek ik dus sportschoenen, waarmee we de bewoners een groot sportplezier doen. Dus kijk in de kast en bind ze met de veters aan elkaar en ik verzamel ze dan. Ik ben elke dinsdagavond in de Kei en op zaterdagen bij de thuiswedstrijden. Ik neem ze dan graag in ontvangst. Ik hoop dat we er samen een succes van kunnen maken.

Dick van Slooten

Stratenvolleybal 2022

Jaja mensen, het gaat beginnen … Op zondag 8 mei 2022 om 11 uur start het vernieuwde stratenvolleybaltoernooi van Zutphen, door WSV Volleybal en FC Zutphen samen georganiseerd! Het in Warnsveld beroemde toernooi, dat tot 2009 27 keer jaarlijks plaatsvond, wordt daarmee nieuw leven ingeblazen. Vanaf dinsdag 1 maart kunnen jullie je aanmelden door je straatnaam en contactpersoon te mailen naar: stratenvolleybaltoernooi@gmail.com (deelname per straat/team is €15) en we gaan er van uit dat via WSV heel veel enthousiaste teams mee gaan doen. Let op: we hebben natuurlijk niet onbeperkt ruimte, dus meld je snel aan!
We gaan er een leuke dag van maken met afsluitend een lekker drankje! Zien wij jullie daar? Kijk ook op de social media om bij te blijven: #stratenvolleybaltoernooi #zutphen #innovatiemakelaars.nl WSV #FCzutphen #strateninZutphen.

Unieke wedstrijd: JB1 – ouders JB1

Afgelopen donderdag was er een unieke wedstrijd in de Kei: onze B-jongens tegen hun ouders. Ook al zo’n jaarlijkse traditie, want team en ouders hebben dat al veel vaker gedaan. En het is zeker ook een aanrader voor al onze andere jeugdteams. Het geeft de ouders veel inzicht in wat we doen op de vereniging, maar vooral heel veel plezier.

Ook de wedstrijd straalde dat plezier uit. Bewondering om elkaars kundigheid afgewisseld met een soms vette lach om elkaars foutjes en blunders. Zelfs trainer Koen kwam daar niet onderuit. De wedstrijd zelf liet een duidelijk overwicht van de jeugd zien, zeker in de eerste set, waarbij de ouders totaal niet aan de bak kwamen. Later kwamen die wel wat beter in vorm en werd het iets meer een wedstrijd, maar de uiteindelijke overwinning kwam geen seconde in gevaar: 4 – 1 in sets zijn toch heel duidelijke cijfers. De verklaringen van de ouders achteraf waren heel divers: we hebben een conditionele achterstand, we hebben niet alles gegeven, die jongens zijn wel heel goed geworden en dat gaan we niet meer inhalen. Het aanbod om de ouders zelf dan maar in training te laten gaan werd vriendelijk doch beslist van de hand gewezen, ze namen hun verlies.

Wat overeind blijft is in ieder geval een mooie avond met veel plezier en sportvreugde. En nogmaals: echt een aanrader voor alle jeugdteams. Dus trainers, pak de handschoen op en organiseer dat met je team.