Speculaasactie

Beste WSV leden,

De herfst is weer aangebroken, wat ondanks alles betekent dat het tijd is voor onze Speculaasactie. Afgelopen jaar heeft het coronavirus onze glazen ingegooid om een mooie seizoen afsluiting te vieren. Daarnaast zijn er helaas meer evenementen die daardoor niet plaats hebben kunnen vinden.

Dit maakt dat het dit jaar extra belangrijk is dat we met z’n allen onze clubkas flink spekken! Wij laten ons namelijk niet uit het veld slaan en willen, wanneer we een positief fluitsignaal krijgen, weer mooie evenementen neer gaan zetten. Naast het organiseren van mooie activiteiten zorgen we er op deze manier ook voor dat er noodzakelijke materialen aangeschaft kunnen worden en helpen we allemaal mee om onze mooie club financieel te steunen!

Denk hierbij aan: de verenigingsbijdrage voor het jeugdkamp, de sinterklaasviering, het kerstmixtoernooi met bingo en nog vele andere verenigingsactiviteiten!

Dit jaar hebben we opnieuw een mooie selectie uitgekozen bij Bakkerij van Zuijlen & Eklund! Na het succes van afgelopen jaren hebben we in de aanbieding: Schwarzwalder koeken, Speculaas-koekjes-cake, speculaasbrood & gevulde of brokken speculaas. Daarnaast kunnen jullie dit jaar ook overheerlijke bakkerskruidnoten bestellen! Dit wordt allemaal speciaal gebakken voor deze bakkerijen voor WSV Volleybal!

Dit jaar vraagt ook van ons om een nieuwe aanpak voor het bestellen, betalen en ophalen van jullie bestellingen. Onze Speculaasactie is online opgezet, wat betekend dat jouw (totale) bestelling alleen online kan worden gedaan! Dit zorgt er tevens voor dat we de betalingen ‘corona-proof’ kunnen laten plaatsvinden via IDeal.

Meer informatie over het ophalen van jullie bestellingen wordt later gecommuniceerd. We zijn hard aan het werk om ook dit zo ‘corona-proof’ plaats te laten vinden.

Heel veel succes met de verkoop! Voor de beste verkopers van de vereniging zijn er leuke prijzen beschikbaar.

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar: evenementencommissie@wsvvolleybal.nl

Gezonde groetjes,

De evenementencommissie